UiTPAS Meetjesland

"UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, voor iedereen!"

Wat is UITPAS Meetjesland?

Een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, voor iedereen!

Een concert of theatervoorstelling? Een duik in het zwembad? Of toch maar liever een lezing of workshop? Dankzij UiTPAS Meetjesland word je extra beloond wanneer je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten in Assenede en Eeklo en vanaf september 2020 in Kaprijke en Wachtebeke! 

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor zowel sport, cultuur als jeugdactiviteiten, voor iedereen!

Een spaarkaart…
Met je UiTPAS Meetjesland spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten. Gratis of betalend aanbod, een langlopende reeks of een éénmalige activiteit: voor elke deelname krijg je 1 UiTpunt.

… én een voordeelkaart!
Ruil je gespaarde punten in voor mooie voordelen zoals een korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of gadget.

Zelfs zonder punten doe je je voordeel met je UiTPAS Meetjesland! Je krijgt namelijk een aantal welkomstvoordelen cadeau, die je onmiddellijk kan opnemen. Je leest er hieronder alles over! 

Voor wie?

Iedereen kan een UiTPAS Meetjesland kopen.

Inwoners van Assenede, Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke maar ook inwoners van andere gemeenten, binnen en buiten het Meetjesland. Iedereen kan immers punten sparen en ruilen bij alle UiTPAS-aanbieders in Vlaanderen!

Een UiTPAS Meetjesland met kansentarief daarentegen, voor mensen met een beperkt inkomen, kan alleen aangevraagd worden door inwoners van Assenede; Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke. 

Waar gebruiken?

Ontdek alle UiTPAS-aanbieders en -activiteiten!

Je kan je UiTPAS Meetjesland overal in Vlaanderen gebruiken bij UiTPAS-aanbieders om punten te sparen en te ruilen. Ga naar www.uitpas.be om alle aanbieders en voordelen uit heel Vlaanderen te ontdekken!

Met de UiTPAS Meetjesland met kansentarief krijg je korting bij de Meetjeslandse UiTPAS-aanbieders.

Je vind alle Meetjeslandse aanbieders hier.

Op zoek naar een specifieke UiTPAS-activiteit in jouw buurt? Check dan zeker deze lijst!

Het toffe is, dat er steeds meer aanbieders bij komen! Volg de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de tofste activiteiten en omruilvoordelen!

Hoe gebruik je de UiTPAS?

Scoor jouw 3-punter met UiTPAS Meetjesland!

 

1. Spaar een UiTPAS-punt (over heel Vlaanderen!)

Je kan over heel Vlaanderen, bij iedere UiTPAS-aanbieder, punten sparen en ruilen. Alle deelnemers vind je op www.uitpas.be.

Op de plaats van de activiteit scan je je UiTPAS Meetjesland om een punt te sparen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Door je kaart te scannen aan een spaarzuil of smartphone, bij de verantwoordelijke of aan de balie. Scannen kan voor, tijdens of vlak na de activiteit, maar niet meer dan 1 keer.
  • Door je te éénmalig te registreren op www.uitpas.be en via jouw UiTPASzone de QR-code te scannen die uithangt op locatie op te vinden is op de spaarzuil.

TIP: Download op www.uitpas.be de app, dan heb je altijd je UiTPAS op zak en kan je op elk moment kijken hoeveel punten je hebt gespaard en waarvoor je ze kan inruilen. Je ziet op de locatie zelf ook al welke omruilvoordelen die locatie aanbiedt.

 

2. Ruil je UiTPAS-punten in tegen voordelen (over heel Vlaanderen!)

Voldoende UiTPAS-punten gespaard? Ruil deze dan in!

Bekijk alle Meetjeslandse omruilvoordelen of ga naar www.uitpas.be om alle voordelen over heel Vlaanderen te ontdekken.

TIP: Schrijf je ook in op de maandelijkse UiTmail of like onze vernieuwde Facebookpagina om snel op de hoogte te blijven van de nieuwste omruilvoordelen en andere UiTPAS-tips! 

 

3. Gebruik je UiTPAS Meetjesland met kansentarief (enkel bij Meetjeslandse UiTPASaanbieders!)

Heb je recht op kansentarief? Ga dan met je pas naar de balie of naar de verantwoordelijke van de activiteit. Hij of zij zal je pas inlezen om je de korting en punt toe te kennen. 

Welkomstvoordelen

Nog zonder een punt gespaard te hebben, geeft je UiTPAS Meetjesland je recht op heel wat welkomstvoordelen.

In Assenede: 

In Eeklo: 

In Kaprijke

In Wachtebeke

Heb je een beperkt inkomen?

Dan kun je als inwoner van Assenede, Eeklo, Kaprijke of Wachtebeke een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen.

Daarmee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van het kansentarief: 75% korting op je deelname aan vrijetijdsactiviteiten. Voor een theaterticket dat je normaal 10 euro kost, betaal je nu 2,50 euro. Deze korting is geldig op activiteiten van organisaties die de UiTPAS aanbieden in Assenede, Eeklo en Maldegem. Bovendien betaal je ook minder voor de aankoop van je pas: 1 euro in plaats van 5 euro. 

Voorlopig kunnen enkel inwoners van Assenede, Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke een aanvraag doen voor een UiTPAS Meetjesland met kansentarief. Vanaf januari 2022 kunnen ook de inwoners van Sint-Laureins en Zelzate een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen.

Geen inwoner van deze gemeenten? Een UiTPAS Meetjesland (zonder kansentarief) kan iedereen aanschaffen. Deze kost 5 euro maar je krijgt er al meer dan 20 welkomstvoordelen bij waardoor die 5 euro een goede besteding is én je kunt bij elke UiTPASactiviteit sparen voor omruilvoordelen in heel Vlaanderen.

Denk je in aanmerking te komen? Klik hier om de voorwaarden te bekijken en te zien hoe je zo'n pas kunt aanvragen

UiTPASkrant

Alle info over systeem en aanbieders in één handige krant.

In de UiTPASkrant, die één keer per jaar uitkomt, vind je alle info over de UiTPAS en een overzicht van alle deelnemende organisaties. Deze krant wordt in september verdeeld met het infoblad van de deelnemende gemeenten (Assenede, Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke) én is daarnaast te vinden in alle verkooppunten. 

Bekijk de krant hier digitaal: 

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland