Organisaties

Gebruik je UiTPAS Meetjesland bij meer dan 90 organisaties!

Je kunt je UiTPAS Meetjesland niet alleen gebruiken bij de activiteiten aangeboden door de stedelijke en gemeentelijke diensten van Assenede en Eeklo, maar ook bij tal van verenigingen. Hieronder vind je alle deelnemende organisaties, per gemeente. Je kunt er punten sparen en inruilen tegen omruilvoordelen. Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief krijgen er ook korting op hun deelname. 

Bekijk dit overzicht ook in de UiTPASkrant, die is verkrijgbaar bij alle UiTPASverkooppunten

Vanaf september 2018 kun je je UiTPAS Meetjesland ook in Maldegem gebruiken, bij de gemeentelijk diensten en bij tal van verenigingen. Vanaf augustus 2018 verschijnen deze organisaties hier! 

Organisaties in Eeklo

Hier gebruik je je UiTPAS in Eeklo.

CULTUUR & SOCIO-CULTUUR

 

JEUGD

 

SPORT

SCHOLEN

Kinderen met een UITPAS Meetjesland met kansentarief kunnen ook voor activiteiten op school een korting van 75% krijgen. Geldig voor leerlingen van deze scholen: 

Jouw organisatie als UiTPASpartner?

Interesse om ook met jouw organisatie UiTPAS Meetjesland aan te bieden? Je bent al UiTPASpartner, en je wil graag meer info over een aspect van het programma? Op de aparte pagina voor UiTPASpartners vind je alle info! 

registratiepunten

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland