BITBYBIT

BITBYBIT

‘BITBYBIT’ verenigt een klassieke circustechniek (Jaws of Steel of ‘mondhangen’) met een beeldend verhaal over twee (letterlijk) onafscheidelijke broers . Ze spelen een gevaarlijk spel van aantrekken en afstoten, op de grens van hun fysiek vermogen. Een bezwerende soundtrack van Dijf Sanders onderstreept hun sensitieve en spectaculaire tweestrijd.
Hoe ontleed je een broederband? Hoe ga je openlijk de confrontatie aan met iemand die je dankzij elkaar én ondanks elkaar geworden bent?

In de beeldrijke regie treffen twee broers elkaar in de ring. Het is een evenwichtsoefening tussen verbondenheid en veerkracht enerzijds en de onvermijdelijke val anderzijds.
Een ultieme toenaderingspoging, waarbij ze volledig op elkaar aangewezen zijn.

Een hedendaagse bewegingsvoorstelling voor jong en oud in een unieke en prachtige circustent die voor de gelegenheid wordt opgesteld op de Huysmanhoeve in Eeklo... dat spreekt tot de verbeelding!

met: Simon Bruyninckx, Vincent Bruyninckx
regie: Kasper Vandenberghe
muziek: Dijf Sanders
met de steun van: de Vlaamse Overheid, stad Gent, de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

"Je mond valt open van verbazing als je ziet wat de ijzeren kaken van de gebroeders Simon en Vincent Bruyninkcx kunnen. Uit hun kunsten borrelt bovendien een intieme geschiedenis op, zonder woorden." - Pieter T’Jonck | pzazz

Alle voorstellingen vinden plaats in de unieke circustent aan het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve, Bus 1 te Eeklo. Een voorstelling duurt 75 minuten en is geschikt voor jong (vanaf 6 jaar) en oud!

Tickets voor de voorstelling van vrijdag 10 juni om 20u kan je reserveren via

Tickets: € 18  |  -26 jaar: € 11 

Tickets voor de voorstelling van zaterdag 11 juni om 20u kan je reserveren via*:

Tickets: € 18  |  - 26 jaar: € 11  |  Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,5

UITPASTIP: Koop 1 ticket (+26j / €18) en ruil 20 punten in voor 1 extra gratis ticket>

*De voorstellingen zijn een regionale coproductie met COMEET, Stad Eeklo en gemeenten Assenede, Sint-Laureins en Zelzate. Prijzen per voorstelling blijven gelijk ongeacht bij welke gemeente u deze reserveert. Bij de voorstelling van zaterdag 11 juni kunt u uw UiTPAS Meetjesland gebruiken om punten te sparen, te ruilen of van korting te genieten. 

 

*De voorstelling van zondag 12 juni om 15u werd wegens omstandigheden geannuleerd. Indien je reeds tickets had, wordt je door het cultuurhuis persoonlijk gecontacteerd.

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland