Workshop bouillon

Voeding

De basis voor soepen en sausen is bouillon. Door vlees, wild, gevogelte, vis of groenten lange tijd in een grote hoeveelheid water te koken, neemt het water de smaak over. Door het toevoegen van smaakmakers zoals laurier, tijm, kruiden bekomen we een andere smaak of kleur.

Tijdens de workshop maken we een groente- en een kippenbouillon. We tonen ook dat gebruik maken van zelfgemaakte bouillon vol-au-vent en andere gerechten nog smaakvoller maakt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Eeklo
Molenstraat 36
9900 Eeklo
dinsdag 13 maart 2018 van 14:00 tot 16:00
Bibliotheek Eeklo
Collect 1 point(s)

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 1,25

bibliotheek@eeklo.be
09 218 27 00
www.eeklo.be/bibliotheek/algemene_inf...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland