Typisch Tieners

18 +

Tijdens de tienerjaren van je kroost kan het er pittig aan toegaan. Er komt in een recordtijd zó veel op je af, dat je misschien af en toe het noorden kwijt raakt. Sarah Van Gysegem schrijft als redacteur van het tijdschrift BOTsing van de Gezinsbond al zestien jaar over de opvoeding van tieners, en mocht al deze ervaring bundelen in het pedagogisch handboek 'Typisch Tieners'.

Het werd een praktisch boek propvol herkenbare getuigenissen van ouders en tieners, handige tips en adviezen van deskundigen. Sarah Van Gysegem (zelf mama van drie, waaronder twee volbloed pubers) doet graag haar verhaal over alles wat zo typisch is aan tieners. Een verhaal over wispelturige hersenen en hormonen, draaiende ogen, slaande deuren en verschillende keren de eerste keer. Ze geeft eenvoudige tips om het samenleven met tieners vlot te laten verlopen, maar snapt perfect dat het niet altijd evident is om die tips toe te passen. 'Tieners opvoeden is af en toe stevig de mist ingaan. Beseffen dat dit mag, en dat het overal wel iets is, kan ongelooflijk veel deugd doen.' gelieve je in te schrijven via mail naar Christa Coene

Toon kaart Plattelandscentrum
Leemweg 24
9980 Sint-Laureins
woe 24/10/18 van 19:30 tot 22:00
Gezinsbond Sint-Laureins
gratis
christa.coene@telenet.be
093790225

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland