Tom Dice (muziek)

Duur: 80 minuten - geen pauze De jonge singer-songwriter Tom Dice kan al terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven, één waar doorwinterde barden pas aan toekomen als ze de kaap van de 40 naderen. Niet zo bij Dice. Hij zocht na het succes van ‘Me and my guitar’, de albums ‘Teardrops’ en ‘Heart for sale’, een succesvolle songfestival doortocht, support van Taylor Swift en veel spelen in binnen- en buitenland, de luwte op. Vier jaar later is ...

Duur: 80 minuten - geen pauze

De jonge singer-songwriter Tom Dice kan al terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven, één waar doorwinterde barden pas aan toekomen als ze de kaap van de 40 naderen. Niet zo bij Dice. Hij zocht na het succes van ‘Me and my guitar’, de albums ‘Teardrops’ en ‘Heart for sale’, een succesvolle songfestival doortocht, support van Taylor Swift en veel spelen in binnen- en buitenland, de luwte op.

Vier jaar later is het nieuwe album er: ‘I’ve come a long way’ met de single ‘Hey there sister’. Het is een mooie coming-of-age plaat waarop Tom Dice toont uit welk muzikaal hout hij gesneden is en hem voorgoed bovenaan de lijst zet van Vlaamse singer- songwriters die harten kunnen beroeren.

Bekijk een filmpje

Bezetting

Tom Dice (zang, gitaar), Laurens Billiet (drums), Stijn Tondeleir (bas), Toon Vlerick (gitaar), Benjamin Jacobs (keyboard), Charlotte Jacobs (backing vocals)

Prijs

  • Basisprijs: 16 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 14 / 8 euro (-26j)
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 14,50 (groepen vanaf 12 personen) / 9,50 euro (-26j)

www.tomdice.be 

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31
9940 Evergem
vrijdag 23 februari 2018om 20:00
Cultuurcentrum Evergem
www.evergem.be/product.aspx?id=10859
cultuurcentrum@evergem.be
09 358 51 00

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland