The Germans + Hypochristmutreefuzz (nieuwe datum)

Pop en rock

Er is altijd iets aan de hand met The Germans. Het ongrijpbare kwintet balanceert sinds 2004 op de dunne lijn tussen heerlijk mondain en absolute takkeherrie. Op hun laatste album ‘Sexuality’ (2019, Unday Records) stellen de bandleden zowel hun lelijkheid als hun seksualiteit tentoon. De toon van de plaat is verwarrend kinky: rauw en ongemakkelijk, maar ook zwoel, zweterig en exotisch. Denk aan Blixa Bargeld die het bed deelt met Tito Puente. Het resultaat klinkt psychedelisch, swingend, scheef en… sexy!

Hypochristmutreefuzz is de meest geflipte noiseband die Gent rijk is. Het vijftal rond zanger Ramses Van den Eede doet een frontale aanval op de zintuigen. Live is de band een ware beleving, dankzij botsende grooves, (on-)getemde chaos en onweerstaanbare hooks. In maart van 2020 verschijnt nieuw album ‘Hypnos’. De plaat bouwt voort op befaamd debuut ‘Hypopotomonstrosesquipedaliophobia’, al bevat ze minder pompeuze rock riffs en meer dreigende stiltes en krijsende synths.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
vrijdag 25 september 2020 van 20:00 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,25

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/the-ge...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland