Tentoonstelling 'Biogebaseerde economie in Oost-Vlaanderen'

Wist je dat sneakers kunnen gemaakt worden uit appelschillen?
De sneakers zijn een voorbeeld uit de biogebaseerde economie waarin grondstoffen, producten en materialen worden gemaakt op basis van biomassa en biologische processen.
De tentoonstelling ‘Er zit meer in dan je denkt, biogebaseerde economie in de Provincie Oost-Vlaanderen’ dompelt je onder in de wereld van de biogebaseerde economie en laat je kennismaken met de biogebaseerde keten. Zo ontdek je waar in Oost-Vlaanderen en welke producten kunnen gemaakt worden op basis van reststromen en biologische processen.
Deze reizende tentoonstelling komt van 1 september tot 2 oktober naar de bib van Wachtebeke en is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bib.

Deze expo is een realisatie van Provincie Oost-Vlaanderen in samenwerking met Bio Base Europe Pilot Plant, Flanders Biobased Valley, HoGent en POM Oost-Vlaanderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Wachtebeke
Dr. Jules Persynplein 7
9185 Wachtebeke
Van 1 september 2021 tot 2 oktober 2021 (wo van 13:30 tot 16:30, do van 10:00 tot 12:00 van 15:30 tot 19:30, vr van 17:30 tot 19:30, za van 9:30 tot 12:00,
Bibliotheek Wachtebeke
Collect 1 point(s)

gratis

bibliotheek@wachtebeke.be
09 345 73 63
wachtebeke.bibliotheek.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland