Stress bij kinderen

3 +

1 op 3 kinderen tussen 3 en 12 jaar heeft stress. Stress hebben is normaal, maar wanneer je de indruk krijgt dat stress bij je kind te zwaar doorweegt, is het belangrijk om te begrijpen van waar dit komt. Teveel activiteiten buitenshuis? Of legt je kind de lat voor zichzelf te hoog? Misschien ervaar je als ouder ook veel stress?

Met jouw inbreng verkennen we dit thema en zoeken we samen naar mogelijkheden om de stress in je gezin te verminderen.1 op 3 kinderen (tussen 3 en 12 jaar) heeft stress. Stress hebben is normaal maar wanneer je de indruk hebt dat stress bij je kind te zwaar doorweegt, is het belangrijk om te begrijpen vanwaar dit komt. Teveel buitenshuisactiviteiten? Of misschien legt je kind de lat voor zichzelf hoog? Of ervaar je als ouder ook veel stress? Met jouw inbreng verkennen we dit thema en zoeken we samen naar mogelijkheden. De voordracht wordt gebracht door sprekers van het VCOK.

Toon kaart Speelzaal 't Kersenpitje, ingang blauwe poort
Verbindingsweg
9950 Waarschoot
do 01/03/18 van 19:30 tot 22:00
Gezinsbond Waarschoot
gratis
info@gezinsbondwaarschoot.Be
0476611421

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland