Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Persoon en relaties

Blijf je maar opruimen en kom je niet toe aan rust? Wil je meer tijd om te doen wat je wil? Heb je overvolle kasten en weet je niet hoe afstand te doen van je spullen? Deze workshop over ontspullen, opruimen en organiseren brengt soelaas. Een interactieve lezing over een leven van meer met minder. Je gaat naar huis met praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren. 

Blijf je maar opruimen? Kom je niet toe aan rust in je eigen huis en weet je niet hoe het aan te pakken? Wil je meer tijd om te doen wat je wil? En heb je overvolle kasten maar weet je niet hoe je afstand doet van je spullen? Deze workshop over ontspullen, opruimen en organiseren mét ruimte voor persoonlijk advies brengt soelaas. Een interactieve lezing over een leven van meer met minder. Je gaat naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar die even zoek waren. 

In samenwerking met Cultuurcentrum Evergem

Nele Colle
Toon kaart OC Raadzaal Ertvelde
Marktplein 2
9940 Ertvelde (Evergem)
donderdag 11 februari 2021 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 10,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland