Rock voor Specials

Pop en rock

Rock voor Specials is een tweedaags festival voor mensen met een verstandelijke beperking, georganiseerd door Den Dries vzw. Elk jaar lokt het festival ongeveer 5.000 bezoekers. Een team van zo’n 250 vrijwilligers leidt alles in goede banen.

Programma:
- Woensdag 27/06/2018: Camping Esmeralda, Milo Meskens, Niels Destadsbader, J. Bernardt, 't Hof van Commerce, Kraantje Pappie, Arsenal, fuif

- Donderdag 28/06/2018: The Ups and Downs, Skyblasters, Funeral Dress, Dog Eat Dog, The Van Jets, Absynthe Minded, De Kreuners, fuif

Verkeersmaatregelen:
- Laterale weg (kant Ontmoetingscentrum Ter Gulden Celle): eenrichtingsverkeer vanaf de molen in de richting van Terdonk, tot aan de kerk. Vanaf daar is de weg afgesloten voor alle verkeer.
- Gewestweg (hoofdweg) Doornzele Dries: eenrichtingsverkeer vanaf de kerk tot aan de molen, voor verkeer in de richting van de molen.
- Laterale weg (kant pare huisnummers): eenrichtingsverkeer van aan de molen in de richting van Terdonk, tot aan Terdonk.
Veerdienst: het verkeer dat van de veerdienst komt, wordt omgeleid langs de kanaalweg.

Opgelet! Het is belangrijk dat de parkeerverboden strikt nageleefd worden. Zoniet, leidt dat tot een onveilige verkeerssituatie. Auto’s die fout geparkeerd staan, zullen weggesleept worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Festivalterrein Rock voor Specials
Doornzele Dries z/n
9940 Evergem
wo 27 juni 2018 van 00:00 tot 00:00 do 28 juni 2018 van 00:00 tot 00:00
Den dries vzw
€ 32,0
www.rockvoorspecials.be/rvs/tickets/
www.rockvoorspecials.be/rvs/tickets
www.rockvoorspecials.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland