Repair Café in Sleidinge

18 +

Milieu en natuur

In het Repair Café herstellen vrijwilligers en liefhebbers allerhande kapotte voorwerpen gratis en voor niets. Je kan wel een vrije bijdrage in het spaarvarken stoppen. Je kan er ook je fiets laten labelen. Wie niets heeft om te repareren, kan gewoon naar het Repair Café komen voor een drankje of versnapering. Je kan er gezellig een babbeltje slaan en leert er nieuwe mensen kennen. Wie graag wil meehelpen als vrijwilliger of als handige Harry of Henriette kan contact ...

In het Repair Café herstellen vrijwilligers en liefhebbers allerhande kapotte voorwerpen gratis en voor niets. Je kan wel een vrije bijdrage in het spaarvarken stoppen.

Je kan er ook je fiets laten labelen.

Wie niets heeft om te repareren, kan gewoon naar het Repair Café komen voor een drankje of versnapering. Je kan er gezellig een babbeltje slaan en leert er nieuwe mensen kennen.

Wie graag wil meehelpen als vrijwilliger of als handige Harry of Henriette kan contact opnemen met de Dienst Milieu, milieu@evergem.be, tel. 09 216 05 55.

Het Repair Café is een samenwerking tussen gemeente en OCMW Evergem, Stroomopwaarts, Centrum Obra vzw en Vormingplus Gent-Eeklo.

Toon kaart Gemeentelijke Basisschool Sleidinge
Sleidinge-Dorp 142
9940 Sleidinge (Evergem)
zaterdag 24 februari 2018 van 09:00 tot 12:00
Gemeentebestuur Evergem
gratis
milieu@evergem.Be
09 216 05 55
www.evergem.be/milieu

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland