Peter Holvoet-Hanssen en Mauro Pawlowski - Blauwboek

18 +

Tekst en muziektheater

Ieder jaar is Gedichtendag dé poëtische hoogdag in Nederland en Vlaanderen en meteen ook de start van de Poëzieweek. Ook in Maldegem laten we die week niet ongemerkt voorbijgaan met adembenemend en grensverleggend muziektheater.

(Ex-stads)dichter van Antwerpen en onnavolgbaar troubadour Peter Holvoet-Hanssen rammelt als de Iggy Pop van de Nederlandstalige poëzie als nooit tevoren aan de kettingen van de taal. Zingend en klingend evoceert hij zijn poëtisch testament 'Blauwboek. Gedichten voor de grote reuzin'. Licht en donker, betovering en verstilling, humor en tragiek gaan hand in hand.

Hand in hand? Hoofdpersonage ‘de tovenaar’ is uitgegroeid tot een niets ontziende reus. Daarom schiet Mauro Pawlowski, zelf poëet, ter hulp. De legendarische gitarist verklankt als geen ander deze dreiging.
Mauro onderzoekt mee de kracht van het geluid én het woord.


Deze voorstelling kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Met een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Den Hoogen Pad
Adegem Dorp 16/B
9991 Adegem
zaterdag 2 februari 2019 van 20:30 tot 22:00
CC Den Hoogen Pad
Collect 1 point(s)

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,0

webshopmaldegem.recreatex.be/Tickets/...
cultureelcentrum@maldegem.be
050 71 00 21

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland