Peenoise en Geoffrey Burton (nieuwe datum)

Pop en rock

Peenoise is de band van de drie broers Cesar, Gilles en Titus Pinoy. Ze kregen muziek met de paplepel ingegoten en experimenteren van jongs af aan samen met hun muziek. Dit resulteert in een sound die mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt. Peenoise is een van de laureaten van Sound Track Oost-Vlaanderen. Volgens de Jury vindt de band de perfecte balans tussen toegankelijkheid en experiment.

Sinds februari ligt debuutplaat ‘Forevergem’ in de rekken. Op het album zoekt de band de uithoek van pop op, waar brommende synths, narcotische zanglijnen en krakende gitaarnoise het mooie weer maken.

‘Forevergem’ werd geproducet door Geoffrey Burton, die de avond solo zal openen. De Gentenaar is gitarist, componist en producer. Hij speelde bij onder andere Arno, Iggy Pop, Daan, PJDS, The Rhythm Junks en Triggerfinger en is full time lid van Hong Kong Dong. Daarnaast maakt hij ook muziek voor theater.

Oorspronkelijke support Uma Ch1ne is helaas niet vrij op de nieuwe datum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
zaterdag 24 oktober 2020 van 09:00 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,5

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/peenoi...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland