Obstacle Run&Bike

3 +

Met dit kamp worden de kinderen continu uitgedaagd om obstakels en hindernissen te overwinnen: alleen of in groep, al fietsend, al lopend of al spelend. We gaan lasershooten, we maken een reis rond de wereld, spelen 'Fortnite' maar dan in het echt, wanen ons James Bond, maar ook kunnen samenwerken wordt getest met allerlei leuke groepsactiviteiten. Kortom allemaal activiteiten waar ze zich volop kunnen uitleven!
Indien je al een voorsmaakje wil, kan je gerust al wat foto's van onze vorige kampen bekijken op onze facebookpagina: www.facebook.com/Maksimovevzw/

De kostprijs voor het Obstacle Run&Bike kamp bedraagt 100 euro voor de kleuters,

125 euro voor kinderen van het 1ste tot 3de leerjaar en 140 euro voor kinderen van het 4de tot en met 6de leerjaar (zij gaan ook BMX'en). Hierin zijn verzekering en verse soep inbegrepen. Persoonlijke benadering en veiligheid vinden we belangrijk dus proberen we de groepen klein te houden. We leveren een fiscaal attest af en ook documenten voor de mutualiteit mag je ons bezorgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Basisschool Sint-Laurens
Dr. Jules Persynplein 5
9185 Wachtebeke
Van ma 10 augustus 2020 00:00 tot vr 14 augustus 2020 23:59
MaksiMove vzw
€ 100,0
www.maksimove.be
maksimovevzw@gmail.com
0485/65.49.74

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland