NIEUWE DATUM: Mooneye + Pauwel in muziekclub N9

Pop en rock

Mooneye debuteerde in 2018 met een EP die door de Nederlandse muziekbijbel OOR als “een verzameling meesterlijke popsongs” werd bestempeld. In 2019 volgde een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en een overvolle festivalagenda.

Het afgelopen jaar zat de band rond Michiel Libberecht in de studio om een vervolg te breien aan die eerste EP. Op zijn debuutalbum - dat dit najaar zal verschijnen bij MayWay Records - treedt de singer-songwriter in Libberecht meer dan ooit op de voorgrond. Maar je hoort net zo goed een bezwerende gitaarband.

Mooneye versmelt nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop. Zoals op ‘Bright Lights’, de eerste en merkelijk vrolijke single samen met Meskerem Mees. Maar ook donkere ondertonen blijven een handelskenmerk van de band, dat wordt duidelijk op tweede single ‘Fix the Heater’.

Pauwel speelt de support, in kleine bezetting. Zijn typerend breekbaar stemgeluid en zijn groot talent voor kleine liedjes leveren hem een groeiende cult following op, en sinds zijn debuut E.P. op Unday Records vorig jaar lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk. Volgende lente stelt Pauwel zijn nieuwe album ‘Dear’ voor. Het is een volwassen collectie songs over verlies in al zijn facetten. Ijzersterke songs die zwalpen tussen hoop en wanhoop, en slaan en zalven tegelijkertijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
vrijdag 25 maart 2022 van 19:30 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,5

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/flow/...
www.n9.be/nl/concerten/concert/mooneye

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland