Nebulastreffen V9

18 +

Beste motorliefhebber,

Op 22 & 23 juni 2019 vindt het Nebulastreffen V9 plaats. MV Nebulasbikers Vinderhoute VZW vieren dan hun jaalijkse hoogdag voor de motorrijder.
Vanaf 9.00 u. kan iedere motorrijder, met of zonder duorijder zich inschrijven bij onze lieftallge dames om deel te nemen aan een mooie, zorgvuldig uitgestippelde en bepijlde toerrit.
Ook voor deze editie is het een grote uitdaging om onze deelnemers te laten toeren langs de mooiste landelijke wegen van ons Vlaamse landsdeel en alles wat eraan grenst met zijn prachtige landschappen.
Wil je weten waar de rit naartoe gaat? Dat laten we nu aan uw verbeelding over! Kom de volgende editie vooral langs en neem deel!
Na inschrijving wacht U een heerlijk en ongezien ontbijt met koffie door ons aangeboden zolang de voorraad strekt! Daarna kan je vertrekken aan een parcours op eigen tempo van ±160 km. Op de twee tussenstops wordt je bovendien door ons getrakteerd op een gratis consumptie*.
Bij terugkomst wordt je opgewacht voor een live open-air optreden door “STONEAGE ROMEOS” die het beste van zichzelf geven met alle nodige drink- en foodvoorzieningen erbij.
Bij afwerking van het volledige parcours kom je in aanmerking voor de drie prijzen die uitgeloot worden rond 17.00 u. Zij kunnen een motorvest, motorband Michelin of een set remblokken vooraan geplaatst winnen.
Hiervoor danken wij in het bijzonder ERX Motorchop Gent.
Bovendien worden er awards uitgereikt voor de 10 best vertegenwoordigde motorclubs.
Heb je geen motor, kan je niet tijdig inschrijven of heb je ook maar een andere reden, je kan vooral in de namiddag meegenieten van “STONEAGE ROMEOS”.

MV Nebulasbikers Vinderhoute VZW kan dit natuurlijk niet tot een goed einde brengen zonder het bestuur en de Nebulasbikers die zich vrijwillig inzetten om dit evenement te laten slagen.

Het volledige evenement kan natuurlijk niet tot stand komen indien we geen middelen hadden om alles te bekostigen! Daarom bedanken de Nebulasbikers hun sponsors van harte! Hiervoor willen we verwijzen naar onze partners.

Wij hopen je te mogen ontvangen met vrienden en kennissen motorrijders.
Namens MV Nebulasbikers Vinderhoute vzw
Peter, Thierry, Christophe, Hilde, Rudy en Alwin.

* waarde = een gewone consumptie zoals cola, bier enz...duurdere consumpties dienen bijgepast te worden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Café Nebulas
Dorsweg 15
9921 Vinderhoute (Lievegem)
Van za 22 juni 2019 00:00 tot zo 23 juni 2019 23:59
MV Nebulasbikers Vinderhoute VZW
€ 8,0
peter.rooms@nebulasbikers.com
0473946779
www.nebulasbikers.com

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland