Lara Rosseel Band

Jazz en blues

Contrabassiste Lara Rosseel brengt een volledig eigen repertoire dat getuigt van diepe liefde voor de jazzmuziek, flirtend met Afrikaanse traditionele roots en filmische intimiteit.

"Lara Rosseel, de poëet op de contrabas en een begaafd componiste; de stille ziel met respect en liefde voor de muziek, die ze wil ontdekken en die, wat haar betreft, vele kanten uitgaat en meerdere gezichten draagt. Vanuit de Klassieke studies naar de jazz evoluerend, stelt zij haar oor en ziel open voor volksmuziekvormen en diverse culturen. Improvisatie wordt haar sterke metgezel, en wanneer ze zich in de juiste biotoop weet van eerlijke interactie, krijgt haar intuïtief spel de vrije loop. Warm en aandoenlijk is zij in ballades en zodra ze geniet van de vibe, deint haar "groove" als een bootje op een zonnige rivier", Chris Joris.

Recensie Jazzzolder Mechelen : “De volgepakte zaal werd vanaf de eerste noot meegenomen op een bijzonder fijne muzikale reis met veel virtuositeit en de wondermooie composities van contrabassiste Lara Rosseel in de hoofdrollen. Wie erbij was, genoot met volle teugen, afwezigen hadden kilometers ongelijk…”

Lara Rosseel: contrabas en compositie
Jan Van Moer: trompet & bugel
Sep François: vibrafoon, marimba & percussie
Robbe Kieckens: percussie
Stefan Bracaval: fluiten
Jan-Sebastiaan: gitaar

Meer info: www.lararosseel.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Arscene vzw
Reibroekstraat 37A
9850 Hansbeke (Nevele)
zaterdag 6 januari 2018 van 19:19 tot 23:59
Arscene
€ 10,0
arscene.be/ars_activiteiten.php?id=288

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland