LADY LINN, GREGORY FRATEUR, TIJS DELBEKE & STIJN MEURIS - Murderballads

Kom binnen. We zijn hier voor muzikale bloedstollende thrillers. Wees niet bang. We doen meteen de deuren stevig op slot. Want niet elke moordenaar is gevat. Een kleine troost: vaak was het lied bloederiger dan de eigenlijke daad.
In het prekrantentijdperk werden moorden bij voorkeur heet geserveerd in catchy tunes, liefst met een flinke scheut bloed en horror. Iedereen begrijpt de driften die aanzetten tot moord: liefde, hebzucht, jaloezie, angst, woede, verlies ... Bovendien houden verhalen verloren geliefden in leven. Samen met de doden maakt de songschrijver een nieuw verhaal, een nieuw leven. Blijven we hangen in een ver verleden? Niet noodzakelijk.
Oké, Stagger Lee blijft eerste klas materiaal, maar ook Bob Marley schoot al wel eens een sheriff overhoop en Rihanna knalt er ook niet naast. Schoon materiaal in overvloed voor topzangers als Gregory Frateur, Tijs Delbeke en Lady Linn. Stijn Meuris breit de nummers in koelen bloede aan elkaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
donderdag 22 maart 2018 van 20:30 tot 20:30
CultuurCentrum De Herbakker
Collect 1 point(s)

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 5,0

tickets@ccdeherbakker.be
09 218 27 27
www.ccdeherbakker.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland