KUNST EN INTERIEUR

Meerdere kunstvormen

KUNST BRENGT LEVEN IN UW INTERIEUR
Interior plus Art is een evenement dat 1 keer per jaar wordt georganiseerd door D&D interieur in samenwerking met een bekende kunstenaar "van bij ons". Het doel van Interior plus Art is om u te laten zien hoe groot de meerwaarde van kunst kan zijn voor uw interieur of meubelstukken en omgekeerd.

Met kunst kan je een statement maken. Soms is kunst niet alleen een subtiel onderdeel van een interieur maar wordt het een belangrijk focuspunt. Daarom helpen wij u graag bij de keuze van hét juiste kunstwerk voor uw interieur.

Tijdens deze editie van Interior plus Art brengen twee bekende kunstenaars hun werken naar voor. Rik Van de Walle en Irénée Duriez, beiden gepassioneerd door het vrouwelijk schoon, laten u kennis maken met hun beste werken. Meer dan 50 werken worden tentoongesteld in de toonzaal van D&D interieur tussen de eigen creaties van zetels en meubels.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart D&D INTERIEUR
ZEELAAN 21
9900 Eeklo
Van 19 oktober 2019 tot 30 november 2019 (wo van 14:00 tot 18:00, do van 14:00 tot 18:00, vr van 14:00 tot 18:00, za van 14:00 tot 18:00, zo van 14:00 tot 18:00)
D&D INTERIEUR - Interior plus Art
gratis

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland