Kleutermuziek - Muziekschool Ars Musica

3 +

Kunst en kunsteducatie

Kleutermuziek. Op een speelse manier ontdekken 4 en 5 jarige kleuters diverse aspecten van 'muziek'. Ritme, melodie, instrumenten, wereldmuziek, klassieke muziek, componeren, ervaren, beleven... Een brede waaier komt aan bod. Alles wordt gebracht op een speelse en creatieve manier aangepast aan de leefwereld van kleuters. Laat ook jouw kleuter de wondere wereld van de muziek ontdekken!

Via dit project willen wij het artistieke gevoel bij jongere kinderen stimuleren en bevorderen. Wij zijn ervan overtuigd dat vele kinderen creatief en expressief zijn maar dat dit vaak niet tot uiting komt door gebrek aan durf en gêne. Door kinderen reeds op jonge leeftijd te stimuleren en aan te moedigen zullen zij zich vlugger ontplooien en maakt introversie plaats voor extraversie hetgeen de gehele ontwikkeling van een kind ten goede komt.
Via het beluisteren en behandelen van muzikale verhalen, dans, inlevingsoefeningen, zang, optreden, ontdekken van tegenstellingen in muziek, kennismaken met en bespelen van instrumenten, kennismaken met kunst uit verschillende werelddelen, werken met verschillende materialen,... pogen wij de interesse in kunst in de brede zin van het woord bij jonge kinderen aan te wakkeren.

Diverse locaties: Wondelgem (Gent) - Zelzate - Assenede

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Muziekschool Ars Musica
Emiel Caluslaan 9
9060 Zelzate
Van 10 september 2018 tot 31 mei 2019
Ars Musica Projects vzw
€ 165,0
info@muziekschoolarsmusica.be
+32486576904
www.muziekschoolarsmusica.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland