Kaprijke heeft LEF 2.0: lokaal, ecologisch en fairtrade markt

De traditionele jaarmarkt kreeg in 2017 een vernieuwd concept en werd een platform voor creatievelingen met een hart voor Lokale, Ecologische en Faire producten. Wil jij daar dit jaar ook (weer) deel van uitmaken? Schrijf je in via caprijke.lef@gmail.com

Veel mensen zijn op zoek naar duurzaamheid, verbinding of zoeken een andere manier van samenleven. Ze willen weten waar hun voedsel vandaan komt.

In de streek zijn er heel wat mensen die hier bewust mee bezig zijn en we willen dit ondersteunen door de jaarmarkt op die manier in te richten. Ondernemers, startups, bloggers, creatievelingen en lokale telers krijgen een plaats op de jaarmarkt zodat bezoekers uit Kaprijke en omstreken deze leren kennen.

In een toffe, gezellige setting op het grasplein van Kaprijke komt een foodmarket met meetjeslandse tapas en een creatieve markt.

Waarom zoeken wij jou?

We zoeken lokale creatieve stielmannen, gepassioneerde buiten-de-lijntjes-kleurders. Mensen die willen deelnemen als standhouder aan deze unieke jaarmarkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plein Kaprijke
Plein 1
9970 Kaprijke
zaterdag 23 juni 2018 van 16:00 tot 23:00
Gemeente Kaprijke
€ 15,0
caprijke.lef@gmail.com
0499 17 98 45, 0472 43 87 49

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland