John Ghost en Ventilateur

Jazz en blues

Het Gentse John Ghost put invloeden uit zowel jazz, rock als hedendaags klassiek. Minimalisme, elektronica en een filmisch karakter typeren de instrumentale muziek van het sextet rond gitarist/componist Jo De Geest. De band is ingenieus én toegankelijk, en wordt vaak omschreven als een symbiose tussen de klanken van Steve Reich, Nils Frahm en Jaga Jazzist.

In september 2019 bracht John Ghost ‘Airships Are Organisms’ uit via Sdban Records. Voor de realisatie van dit tweede album ging het zestal in zee Jørgen Træen, producer van onder andere de Noorse elektro-jazz groep Jaga Jazzist en Kaizers Orchestra. Het album werd al opgepikt door Gilles Peterson en kreeg viersterrenrecensies van onder andere The Guardian, Financial Times, De Morgen en Knack Focus.

Ventilateur opent de avond. Het Brugse trio combineert invloeden uit jazz, rock en fusion én improviseert er graag op los. Een eerste, titelloze EP verscheen in april van 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
zaterdag 25 januari 2020 van 20:00 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,75

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/john-g...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland