Jef-activiteit: Alles geven (5)

9 +

Geboren in 2009 - 2007 COMBINATIE mogelijk met een sportkamp in de voormiddag. Van 9 tot 12u - Vandaag is het jullie beurt om ons te verrassen. Jullie krijgen een voormiddag de tijd om voor ons een spetterende fuif te organiseren. Verzin een coole fuifnaam, versier de zaal, koop hapjes en drankjes, zorg voor leuke muziek… Nadat jullie klaar zijn houden we een echte middagparty. Hoe cool is

COMBINATIE mogelijk met een sportkamp in de voormiddag.

Van 9 tot 12u - Vandaag is het jullie beurt om ons te verrassen. Jullie krijgen een voormiddag de tijd om voor ons een spetterende fuif te organiseren. Verzin een coole fuifnaam, versier de zaal, koop hapjes en drankjes, zorg voor leuke muziek… Nadat jullie klaar zijn houden we een echte middagparty. Hoe cool is dat?

Opvang voor en na de activiteit is mogelijk in het Huis van Jef (apart te betalen met de Jef-pas). Meer informatie op www.evergem.be/kinderopvang-en-speelplein.

Geboren in 2009 - 2007

Toon kaart Huis van Jef
Guldensporenlaan 32
9940 Evergem
vrij 30/08/19 van 09:00 tot 12:00
Gemeentebestuur Evergem
gratis
Inschrijven
info@evergem.be
09 216 05 00

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland