In het voetspoor van Beethoven

Kunst en kunsteducatie

Naar aanleiding van zijn 250ste geboortejaar gaan we op zoek naar Beethoven. We volgen hem op zijn levenspad en leren een gedreven man met een visie kennen, die resoluut zijn eigen weg gaat. We ontdekken de unieke kijk van de componist op de muziek, en de onuitwisbare indruk die hij achterliet.

Naar aanleiding van zijn 250ste geboortejaar gaan we op zoek naar Beethoven. We volgen hem op zijn levenspad en leren een gedreven man met een visie kennen, die resoluut zijn eigen weg gaat. Beethoven als de idealist, de maatschappelijk geëngageerde, de geniale muzikale architect en de radicale vernieuwer. Al luisterend dring je dieper door tot zijn meesterwerken. We ontdekken de unieke kijk van de componist op de muziek, en de onuitwisbare indruk die hij achterliet. Beethoven behoort tot de grootste en meest geliefde componisten. Zijn symfonieën, pianomuziek en concerto’s blijven tijdloze topwerken. Iedereen kan de melodie van Ode aan de broederschap meezingen.

In samenwerking met Bibliotheek Lievegem

Gisèle Tallon
Toon kaart Bibliotheek Zomergem
Den Boer 15
9930 Zomergem
di 10/11/20 van 19:30 tot 22:00 di 17/11/20 van 19:30 tot 22:00 di 24/11/20 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 41,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland