In en om Donk - HEERLIJKE HERFST-wandeling

8 +

Het individuele wandelaanbod met dit traject van 8 km te Maldegem-Donk vervangt de begeleide groepswandeling van Pasar Zomert.
Met deze tocht kan je op individuele basis of met je eigen bubbel of contactgroep wandelen.
Alle informatie over deze tocht is te vinden op de website van vrijetijdsorganisatie Pasar: www.pasar.be/heerlijkeherfst

Door de opschorting van de wandelreeks 'Pasar Zomert', biedt onze afdeling deze individuele wandeltocht aan.
Je wandelt over een afstand van exact 8 km in en rond Donk, het kleinste dorp van de gemeente Maldegem. Je start in het centrum van het dorp aan basisschool de Poermolen in Paardekerkhog 1/A in 9990 Maldegem-Donk. Tijdens de wandeling passeer je o.m. het oude stationnetje en volg je het mooie en rustgevende Gezondheidspad van het sanatorium en oude ziekenhuis Sint-Elisabeth. Rondom dit gebouw zal je nog enkele merkwaardige landschapselementen ontdekken. Het tweede deel kent een verloop langs oude dreven ten oosten en noorden van het dorpscentrum. Hier zal je enkele mooie gerestaureerde hoeves op je pad treffen en kan je genieten van weidse landschappen. Aan het eind passeer je de Smouffelbeekhoeve, een agrarisch museum met een wagenmakerij en oldtimer traktoren.

Deelname op eigen risico. Pasar kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen. De deelnemers dienen te allen tijde de vigerende corona-maatregelen stikt na te leven.
Deze route wordt regelmatig op toegankelijkheid en begaanbaarheid gecontroleerd en dit tot zolang het project 'Heerlijke Herfst' loopt (21/12).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Poermolen
Paardekerkhof 1/A
9990 Maldegem
Van do 1 oktober 2020 08:00 tot ma 21 december 2020 18:00
Pasar PLUS - Meetjesland
gratis
koen7373@gmail.com
0494 79 40 79

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland