Herfstwandeling 'Rondom de Kraaienakker'

Waarom staan de kapelletjes van 'Westeindeke' in het Oosteindeke? Wie was adjudant Lagasse de Locht? En waarheen leidt de 'Winkeldreef'? Je komt het te weten tijdens de begeleide groepswandeling van Pasar (8 km) tussen Adegem, Balgerhoeke en Raverschoot (Eeklo). We wandelen richting Schipdonkkanaal en verkennen het groene landschap ten zuidoosten van Adegem met twee trage wegen. De wandeling start omstreeks 14.00 uur in café Hof ter Heule, Heulendonk 23 te 9991 Adegem. Inschrijven ter plekke vanaf 13.40 uur. Stevig schoeisel voorzien. Ongevallenverzekering en versnapering inbegrepen.

Vrijetijdsorganisatie Pasar PLUS - Meetjesland richt opnieuw tijdens de herfst en winter een reeks van vier begeleide groepswandelingen in. Van oktober 2019 tot en met maart 2020 kan je vier keer op zondagmiddag meewandelen en genieten van een ontspannende activiteit. De wandeling zijn 8 tot 10 km lang en kennen grotendeels een verloop langs trage wegen en in de natuur. Onderweg wordt een paar keer halt gehouden en kom je enkele merkwaardige zaken te weten over de omgeving. Deze wandelingen zijn gratis voor leden van Pasar. Niet-leden betalen 1,50 euro en gezinnen 3,00 euro. Gratis voor kinderen tot 12 jaar. De inschrijvingen gebeuren ter plaatse, vanaf 13.40 uur. De wandelingen vangen aan om 14.00 uur en eindigen omstreeks 16.30 uur. Er kan meegewandeld worden op 20 oktober te Merendree (Dag van de Trage Weg) en op 17 november te Adegem. In 2020 kan je met ons meewandelen langs de minder gekende paadjes en plekjes van Het Leen in Eeklo (9 februari) en in en om Oedelem-Oostveld, tussen Beernem, Knesselare en Damme (22 maart).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hof ter Heule
Heulendonk 23
9991 Adegem (Maldegem)
zondag 17 november 2019 van 14:00 tot 16:30
Pasar PLUS - Meetjesland
€ 1,5
pasarplus.meetjesland@gmail.com
0494 79 40 79

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland