Guy Verlinde Trio

Jazz en blues

Guy Verlinde is een Belgische blues- en rootsmuzikant die niet alleen zingt en gitaar speelt, maar ook uitstekend overweg kan met de slide guitar en mondharmonica. Hij trok jarenlang het land rond met The Mighty Gators. De band, die steevast garant stond voor energieke performances, gaf er einde vorig jaar de brui aan.

Op zijn laatste plaat ‘All Is Forgiven’, uit sinds maart van dit jaar, gaat Guy Verlinde de akoestische toer op. Met dit zeer persoonlijke, intimistische album overstijgt hij de blues en toont hij dat hij ook thuis is in de americana en het singer-songwriter genre.

Voor dit concert laat Guy zich bijstaan door twee klasse muzikanten: Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel) en Oliver Vander Bauwede (harmonica, gitaar). Ze beloven een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slide gitaar, een harmonica en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
zaterdag 23 november 2019 van 20:00 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,5

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/guy-ve...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland