Graindelavoix

Graindelavoix is een multidisciplinair gezelschap, gevestigd in Antwerpen, met een fascinatie voor de stem en voor de genealogie van vocale repertoires, de relatie tot het affectieve lichaam, de geschiedenis en het territorium. Graindelavoix werd opgericht in het begin van de 21ste eeuw door Björn Schmelzer. Publieke optredens volgden korte tijd daarna. De eerste opname in 2006 met Ockeghems Missa Caput bij het label Glossa zette het gezelschap onmiddellijk op de internationale kaart.
De uitvoerders van graindelavoix zijn performers uit verschillende tradities en met een brede artistieke achtergrond en expertise. Bij de uitvoering wordt die heterogeniteit niet weg gepolijst, maar werkt die eerder versterkend. Graindelavoix maakte faam als baanbreker van een totaal nieuwe aanpak van oude repertoires, voorbij de museale of historisch geïnformeerde visie, met zijn gedurfde en soms als controversieel bestempelde uitvoeringen. De vele internationale samenwerkingen, residenties, optredens en cd-bekroningen getuigen hiervan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kasteel van Poeke
Kasteelstraat 38
9880 Poeke (Aalter)
zondag 5 april 2020 van 11:00 tot 12:00
Gemeentebestuur Aalter
€ 15,0

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland