Gents Madrigaalkoor - Passieconcert

Klassieke muziek

Het Gents Madrigaalkoor stelt, o.l.v. zijn dirigent Johan Duijck, andermaal een boeiend concertprogramma voor waarin “grote”, bekende componisten de hand reiken naar (ten onrechte) minder gekende “kleinmeesters”.

De thematiek van het concert is de Passietijd, met name Witte Donderdag en Goede Vrijdag. De canon van de koorliteratuur is vertegenwoordigd met namen als Schütz, Purcell en Bach. Kenners en liefhebbers herontdekken graag namen als Tallis, Lotti en Kuhnau. Ware ontdekkingen zijn dan weer Séverac, Casals, Bárdos en Rosseau.

Kortom, een bijzonder afwisselend concertprogramma, waarbij de gevestigde faam van het Gents Madrigaalkoor en organist Peter Thomas borg staan voor emotioneel diepgaande interpretaties.


Deze voorstelling kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Met een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Adrianuskerk
Adegem-Dorp
9991 Adegem (Maldegem)
zondag 31 maart 2019 van 15:30 tot 17:00
CC Den Hoogen Pad
Collect 1 point(s)

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,0

webshopmaldegem.recreatex.be/Tickets/...
cultureelcentrum@maldegem.be
050 71 00 21

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland