Fijn Stof - Duo Diesel (Nederland) (circustheater)

6 +

1.3.0.0.0

75 minuten - geen pauze Voor iedereen vanaf 8 jaar Theatraal humoristisch circustheater van twee doorgewinterde artiesten: acrobaat Tonny Mulder en jongleur/koorddanser Marco Bonisimo die hun creativiteit botvieren. Over lichtheid en zweven met natuurlijk jongleren en acrobatiek. In ‘Fijn stof’ krijg je het “één en één is drie-effect”. Door zijn variatie uniek en niet echt met iets anders te vergelijken. Er wordt gejongleerd met ...

75 minuten - geen pauze

Voor iedereen vanaf 8 jaar

Theatraal humoristisch circustheater van twee doorgewinterde artiesten: acrobaat Tonny Mulder en jongleur/koorddanser Marco Bonisimo die hun creativiteit botvieren.

Over lichtheid en zweven met natuurlijk jongleren en acrobatiek. In ‘Fijn stof’ krijg je het “één en één is drie-effect”. Door zijn variatie uniek en niet echt met iets anders te vergelijken.

Er wordt gejongleerd met boormachines en een bladblazer, er is pantomime met een masker van scheerschuim … Live muziek, samples, circustechniek en illusies zijn een wezenlijk onderdeel van de voorstelling, zelfs dans passeert de revue.

Duo Diesel houdt ervan hun publiek te verrassen. Eigenlijk weet je nooit wat je kan verwachten maar het bezorgt je in elk geval een schaterlach. Alles net een beetje anders. Met natuurlijk een spetterende finale.

Bekijk alvast een filmpje

Bezetting

Marco Bonisimo, Tonny Mulder (spel), Ton Brandsen (regie)

www.duodiesel.nl 

Bekijk het volledige familieprogramma in de online familiefolder

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31
9940 Evergem
Cultuurcentrum Evergem
€ 10,0
www.evergem.be/product.aspx?id=10859
cultuurcentrum@evergem.be
09 358 51 00

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland