Expo: Niels Nijs – KOLLair

Niels Nijs uit Dilbeek maakt onder het pseudoniem KOLLair luchtige collages met meerdere, visuele én filosofische lagen. De toeschouwer wordt al dan niet op een dwaalspoor gezet om vooroordelen, de media, de reclamewereld en de politiek in een ander daglicht te plaatsen. De werken zijn een verzameling van grafisch materiaal, verf, vernis, reliëf en toevalligheden. Niets is, alles wordt. Door het recycleren van gevonden beeldmateriaal probeert hij de toeschouwer vrijwillig te ...

Niels Nijs uit Dilbeek maakt onder het pseudoniem KOLLair luchtige collages met meerdere, visuele én filosofische lagen. De toeschouwer wordt al dan niet op een dwaalspoor gezet om vooroordelen, de media, de reclamewereld en de politiek in een ander daglicht te plaatsen. De werken zijn een verzameling van grafisch materiaal, verf, vernis, reliëf en toevalligheden. Niets is, alles wordt. Door het recycleren van gevonden beeldmateriaal probeert hij de toeschouwer vrijwillig te indoctrineren met zelfreflectie als gevolg.

Propa-gandaham-vragen blijven dan ook niet uit. Waarom? Waarom niet eigenlijk!?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31
9940 Evergem
van 08/03/18 tot 30/03/18 Altijd open
gratis
cultuurcentrum@evergem.be
09 358 51 00

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland