Esinam, Screens en Sultry

Jazz en blues

Jazz is hip. Het genre is al van in den beginne een vaste waarde bij muziekclub N9. Deze drie jonge acts belichamen verschillende facetten van het genre en staan te popelen om nieuwe zieltjes te winnen.

Sultry uit Gent creëert een frisse sound die verlangen en eenvoud uitademt. De warme en zwoele stem van zangeres Jana Pauwels matcht perfect met de stuwende ritmes van drummer Wannes Cornelis en diepe contrabasklanken van Pieter Mortier.

Screens doorbreekt muzikale grenzen. De vier muzikanten studeren jazz aan de conservatoria van Gent en Brussel, maar laten net zo goed pop en elektronica doorsijpelen in hun eclectische composities.

Esinam is een one-woman-band. De Brusselse met Ghanese roots ondersteunt haar vocalen met allerhande elektronische machines, fluit, percussie en traditionele en minder traditionele instrumenten. Het resultaat is een geheel eigen cultural blend of music.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
zaterdag 3 maart 2018 van 09:15 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,25

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/esinam...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland