Een avondje Dario Fo

Een avondje Dario Fo door Nobert De Coster met "Het eerste mirakel van het kindeke Jezus" en "Poezmuis". Opbrengst van deze avond gaat deels naar VZW APART.

Een avondje Dario Fo door Norbert De Coster Het eerste mirakel van het kindeke Jezus De auteur vertelt op een ludieke, spannende en soms hilarische wijze het verhaal van Jezus' geboorte, de tocht van de 3 koningen, de pesterijen van Herodes en de vlucht naar Egypte. Daar brengt het "kinneke" Jezus zijn 1e levensjaren door, het is beslist geen engeltje maar eerder een Palestijns straat(b)engeltje. Het is daar, tussen de straatkinderen dat Jezus besluit zijn 1e mirakel te doen... Zoals in bijna alle verhalen van Dario Fo hekelt hij ook hier de macht en probeert hij de waardigheid te herstellen van zij die vernederd worden. De Poezemuis Een ondeugdend verhaal over een wereldvreemde maar doodbrave schapenboer Jeanotte Pier. Hij leeft helemaal alleen in de vette alpenweiden en weet van niet beter of dat hij geboren is uit een koppel schapen. Plots wordt hij schatrijk, de moeders uit het dorp doen er alles aan om hun dochter uit te huwelijken aan deze "nieuwe rijken", maar of hij daar veel verstand van heeft... Een vertelling vol humor en dubbele bodems. Tijdens iedere voorstelling wordt een vereniging aangesteld om de bar en de zaal te verzorgen. De opbrengst gaat dan ook volledig naar hen. Je drinkt er dus eentje voor een goed doel! Bediening bar: VZW Apart VZW Apart is een organisatie die hulpverlening en vorming biedt aan kinderen, jongeren en hun gezin.

Norbert De Coster
Toon kaart Culturele site De Meet
Sint-Jansstraat 22
9980 Sint-Laureins
zaterdag 3 maart 2018 van 20:00 tot 22:00
Gemeente Sint-Laureins
€ 8,0
Bestel tickets
www.culturelesitedemeet.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland