Digistatie | Windows 10: een blijver

Computer en techniek

De laatste versie van Windows is een blijver: Windows 10 wordt immers automatisch up-to-date gehouden. In deze sessie bekijken we de belangrijkste nieuwigheden van het besturingssysteem. We overlopen de nieuwe tegelstructuur en leren die naar onze hand te zetten. We verkennen de instellingen, OneDrive en Microsofts browser Edge. Je leert ook hoe je apps installeert, gebruikt en verwijdert.

De laatste versie van Windows is een blijver: Windows 10 wordt immers automatisch up-to-date gehouden. In deze sessie bekijken we de belangrijkste nieuwigheden van het besturingssysteem. We overlopen de nieuwe tegelstructuur en leren die naar onze hand te zetten. We verkennen de instellingen (accountinstellingen, systeem, persoonlijke instellingen ...), OneDrive en Microsofts browser Edge. Je leert ook hoe je apps installeert, gebruikt en verwijdert. Deze demo biedt een snel overzicht van de belangrijkste functies van Windows 10.

In samenwerking met Bibliotheek Lovendegem

Evy Vandewalle
Toon kaart Bibliotheek Lovendegem
Dorp 28
9920 Lovendegem
ma 14/10/19 van 19:30 tot 21:30
Vormingplus Gent-Eeklo
Collect 1 point(s)

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0

Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland