Die Verdammte Spielerei - Nachtvorst

Humor comedy

In hun tweede voorstelling ‘Nachtvorst’ gaat Die Verdammte Spielerei op zoek naar de charme van de nacht. De duisternis uitpluizen in al haar facetten. De pure eenzame dronkaard en het feestgedruis van de overvolle dronkenmanskroegen. De stilte van het sterrenkijken en het flitsen van de stroboscopen. Of hoe een zeskoppig orkest na een zaalshow de nacht induikt en het succes of de afgang verteert.

Die Verdammte Spielerei laat u zien hoe rijk de nacht is. Wanneer de massa slaapt, is het de Spielerei die ontwaakt. Stefaan is met graagte de Grote Vriendelijke Reus die het publiek op zijn schouders meetilt van de avondschemering tot het ochtendgloren, met hier en daar een klein, glanzend dwaallicht op zijn pad.

Muzikaal ondersteunde droefenis en zwaar filosofische dronkenmanspraat op de tonen van Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart en Dikke Kenny. Per ticket wordt een administratiekost van € 1 aangerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
zaterdag 9 februari 2019 van 20:30 tot 22:00
CultuurCentrum De Herbakker
Collect 1 point(s)

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,75

tickets@ccdeherbakker.be
09 218 27 27
eeklo.be/cultuurcentrum/programma:387...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland