DE MUELENAERE EN DE WULF - STAND-UP COMEDY

Humor comedy

DE MUELENAERE EN DE WULF, Comedy
met de medewerking van Friends of Comedy

In ‘Over Leven In West-Vlaanderen’ brengt comedian Jan-Bart De Muelenaere een absurde analyse van de ware aard van de West-Vlaming. Met behulp van foto’s, videobeelden en persoonlijke anekdotes gaat hij op zoek naar de ware identiteit van de West-Vlaming. Wie zijn ze, wat doen ze, hoe spreken ze en wat drijft hen? Wonen er alleen maar hardwerkende ondernemers? Is de taal er echt zo onverstaanbaar? Is er meer dan alleen maar landbouw en varkensboeren? Is de oorlog de enige bron van inkomsten in de Westhoek? Betekent de opwarming van de aarde het einde van deze provincie? Enzovoort.
Koen De Wulf laat zich vooral door de keerzijde van actuele thema's inspireren. Krochten & Bonkels, zijn huidige zaalshow, is het absurde verslag van de samenloop van zijn hersenkronkels waarin hij doet hij wat hij al heel lang wou: zich niks aantrekken van wat anderen zeggen, schrijven en doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuur Factorij De Koperen Leeuw
Tieltsesteenweg 30
9900 Eeklo
zaterdag 3 maart 2018 van 00:00 tot 23:59
Cultuur Factorij De Koperen Leeuw
Collect 1 point(s)

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 2,5


Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland