De KOE - Who's afraid of Virginia Woolf

In 2005 bracht de KOE voor het eerst ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’, naar Edward Albee’s klassieker uit 1962. Met Martha en George slaat Albee het ideaalbeeld van de American Dream aan diggelen. Twee gedesillusioneerde mensen die zich aan de sleur van hun relatie trachten te onttrekken door het creëren van leugens en illusies.

Na een faculteitsfeestje belanden Nick, een ambitieuze jonge hoogleraar, en Honey in het appartement van de oudere professor en zijn vrouw. Eerst zijn zij - net als het publiek - slechts toeschouwers, maar langzaamaan worden ze meegesleurd in de wrede mentale spelletjes die het koppel met elkaar speelt, ergens verdwaald op de schemerige grens tussen fictie en realiteit.

Meer dan 50 jaar na datum is Albee’s tekst nog steeds even relevant, en de bewerking van de KOE is nog steeds een mijlpaal in hun 30-jarige bestaan. In het kader van het jubileumjaar van de KOE in 2019 mocht deze herneming van ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ dan ook niet ontbreken!
Bij deze voorstelling wordt een inleiding voorzien. Per ticket wordt een administratiekost van € 1 aangerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
vrijdag 8 februari 2019 van 20:30 tot 22:00
CultuurCentrum De Herbakker
Collect 1 point(s)

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,25

tickets@ccdeherbakker.be
09 218 27 27
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_de_he...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland