Comedy Try out: Ralf, Latif, Erhan en Tom Cools

Humor comedy, Theatervoorstelling, 1.55.0.0.0

Met comedian en MC Ralf Jennes, tekstschrijver van Han Solo en tekstcoach van William Boeva. Latif Aït won de 123 Comedy Award, waar hij in de finale supertalenten als Jeroen Leenders en Steven Mahieu versloeg. Erhan was een finalist van de Culture Comedy Award 2009 én kreeg de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010. MC: Tom Cools.

Ralf Jennes:
Ralf Jennes is al heel wat jaren actief in het comedycircuit, als comedian en MC. Bovendien is Ralf als bevlogen tekstschrijver vaste coach/regisseur van Han solo, tekstcoach van William Boeva en voorziet hij ook menig tv-programma van een lijntje humor. Nu brengt hij zijn beide passies samen in de unieke voorstelling “Als het rijmt, is het waar.”

Latif:
Latif Aït (B) was enkele jaren terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagden en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award, waar hij in de finale supertalenten als Jeroen Leenders en Steven Mahieu versloeg. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokko-cliché’s en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen.

Erhan:
Erhan wandelt, op zijn gekende manier, door zijn schooljaren en gaat studeren in Brussel. Hij krijgt de smaak te pakken en volgt verdere opleidingen in Gent en New York.

Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in.

Tom Cools:
Tom is al jaren MC en praat doodleuk avonden comedy aan mekaar. En dat doet ie steengoed!

Gemeentehuis Aalter - keldertheater/TRAKK
Europalaan 22
9880 Aalter
Comedy Try Outs Aalter
info@comedy-tryout-aalter.be
www.comedy-tryout-aalter.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland