Cinema de Bijenkorf: K3 Love Cruise

6 +

Animatie en kinderfilms

Cinema de Bijenkorf is een charmante dorpscinema in het hartje van Assenede. Na de film of tijdens de pauze kan je genieten van een drankje of zakje chips of popcorn in onze bar. Deuren open: 30 minuten voor start van de film.

Dit kan je verwachten van de film:
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Er zijn hoge verwachtingen want K3 mag een spetterende optreden geven op het eindbal! Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar dat verandert wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien en… Elvin is razend op de meisjes van K3 omwille van iets dat gebeurde met de betbetovergrootvader van Klaasje. Hij probeert dan ook hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Zal K3 er in slagen om ondanks de sabotage van Elvin, het optreden tot een goed einde te brengen? Spannend!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapscentrum De Bijenkorf
Sportstraat 4
9960 Assenede
vrijdag 19 april 2019 van 14:30 tot 16:35
Gemeenschapscentrum de Bijenkorf Assenede
Collect 1 point(s)

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 1,25

cultuur@assenede.be
09 341 90 88
www.assenede.be/nl/gc-de-bijenkorf/ci...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland