Bert Dockx Ottla (JazzLab 2.5)

Jazz en blues

Bert Dockx van Flying Horseman en Dans Dans keert terug naar zijn jazzroots. De zanger-gitarist die nog nooit een slechte recensie kreeg bouwde de voorbije 15 jaar aan een oeuvre dat zowel in een alternatieve rockomgeving als in jazzkringen bewonderd wordt.

Met zijn nieuw project Ottla belijdt Dockx zijn liefde voor de jazz. De band heeft een eerder ongewone bezetting: gitaar, twee saxen, contrabas en twee drummers (waarvan er één dubbelt op diverse synths en elektronica). De muzikanten gaan samen op verkenning binnen een gevarieerd oeuvre. Dat omvat composities van grootmeesters als Thelonious Monk, Sun Ra, Herbie Nichols, Duke Ellington en Alice Coltrane, aangevuld met verrassend eigen werk.

Muziekclub N9 is jarig. Op 24 februari 2019 bestaat de organisatie 40 jaar. Dat we dat zullen vieren tijdens dit concert staat buiten kijf. Meer nieuws daarover volgt binnenkort…

JazzLab bestaat 25 jaar. De organisatie gaf Bert Dockx carte blanche om een nieuw project op te starten. Ottla is het resultaat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
zaterdag 23 februari 2019 van 20:30 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,0

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/bert-d...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland