BELEVEN

Fotografie

Een fototentoonstelling over de confrontatie met en de comfortabele aanvaarding van ouderdom, aftakeling en het onvermijdelijke einde. Te bezichtigen van 9 juni tem. 8 juli 2018 in de foyer van CC Den Hoogen Pad:
- maandag tot vrijdag van 9u tot 12u
- woensdagnamiddag van 14u tot 17u
- alsook tijdens het verloop van reguliere activiteiten op weekavonden en gedurende het weekend.

Ons leven is als een snelweg waarover we razen. Als fotograaf sta ik langs de vangrail, licht trekkend aan je mouw en toon ik je deze foto’s: “Op het einde van de snelweg gebeurt dit.”

Wie het voorrecht heeft om oud te mogen worden, wordt onvermijdelijk geconfronteerd met zijn of haar eigen aftakeling. Op zich, een lelijk woord dat er voor zorgt dat we veroudering negatief benaderen. Ouderdom krijgt een onvoldoende gezonde plaats in het leven. We beleven het niet comfortabel. De dood die er op volgt maakt ons vaak droevig, bang. Het hoeft niet zo te zijn.

Ontkenning is als een placebo. Confrontatie kan ons doen nadenken. Aanvaarding leidt tot comfort. We zijn meester over onze eigen perceptie en zijn het aan onszelf verplicht alles uit het leven te halen, zo lang we kunnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Den Hoogen Pad
Adegem Dorp 16/B
9991 Adegem
Van za 9 juni 2018 00:00 tot zo 8 juli 2018 23:59
Potvliege Photography
gratis
0473/46.54.28

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland