Be Yourself - groeitraject voor hoogsensitieve tieners (10 tem 13 jaar).

10 +

Persoon en relaties

Dit groeitraject -toegankelijk voor hoogsensitieve tieners of tieners die vermoeden dat ze hoogsensitief zijn- loopt gelijkaardig met het volwassenen-traject. Uiteraard hebben we hier oog voor de specifieke leefwereld en behoeften van tieners:

-Hoe komt het dat ik me zo ‘anders’ voel?

-Hoe kan ik bij mezelf blijven in een groep?

-Wat geeft mij energie?Door een beter inzicht te krijgen in de copingsmechanismen van hsp, door ervaringen te kunnen delen met gelijkgezinden, door bij te leren en samen te oefenen, vergroten we de zelfkennis en de eigenwaarde. Op die manier dragen we bij aan een grotere veerkracht in een levensfase waarin net deze veerkracht heel erg belangrijk is.

De sessies gaan door in een mooie en rustige omgeving, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Anja en Katrien kunnen elk vanuit hun unieke achtergrond een grote variatie bieden aan werkvormen. Door een combinatie van praten, voelen, bewegen en creatieve technieken worden alle zintuigen aangesproken. Op die manier gebeurt het leren niet enkel cognitief, maar absorberen we met ons volledige zijn. Dat zorgt ervoor dat je wat je geleerd hebt onmiddellijk kunt integreren in je leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Little Far West
Walderdonk 95
9185 Wachtebeke
di 7 april 2020 van 09:30 tot 12:30 wo 8 april 2020 van 09:30 tot 12:30 Van ma 9 maart 2020 09:30 tot do 9 april 2020 12:30
On your way
€ 179,0
katrien@on-your-way.be
0484781471

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland