Bark in the park

16 +

Heb je er altijd al van gedroomd om een roséke te drinken met jouw trouwe viervoeter? Dan is dit jouw kans!

Op 13 oktober wordt het park Langerbrugge-Zuid in Evergem omgetoverd tot een waar hondenparadijs. Bark in the park biedt aan elke hondenliefhebber de mogelijkheid om in het park Langerbrugge-Zuid een idyllische wandeling te maken. Elke wandelaar wordt op zijn tocht verwend met een wijnproeverij of een aantal mocktails met bijhorende hapjes.

Als dit allemaal nog niet genoeg was ontvangen we iedereen na de wandeling op een gezellige eindlocatie. Muziek, randanimatie, een foodstand en loungezetels zullen jullie in een ontspannen, nazomerse sfeer brengen. Bovendien kunnen de honden op de nieuw aangelegde hondenlosloopweide feesten als de beesten!

De opbrengst van dit evenement gaat naar de Gentse organisatie @KWSPL., die de Spaanse organisatie @ASAPGranada praktisch en financieel ondersteunt! ASAP bestaat uit een groep vrijwilligers die mishandelde en verwaarloosde honden uit Spanje naar België, Nederland en Engeland brengt naar hun eigen gouden mandje.

Have a pawlicious day and see you soon!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park Langerbrugge
Gentweg
9940 Evergem
zondag 13 oktober 2019 van 00:00 tot 23:59
€ 10,0
barkintheparkbe@gmail.com
tickify.be/events/K8LN

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland