Balanswandeling: Lembeekse bossen

Dagelijks sluipen er spanningen in je lichaam binnen die zich vastzetten. Daardoor worden je bewegingen gespannen. Met specifieke lichaamsoefeningen leer je die stressmechanismen te deblokkeren. Hoe beter je je bewust bent van je lichaam, hoe makkelijker het wordt om spanningen af te voeren. Wandelingen in de natuur lenen zich hier uitstekend toe.
Tijdens deze mooie wandeltocht voeren we lichte en vitaliserende lichaamsoefeningen uit (oefeningen uit de educatieve kinesiologie) en maken zo dieper contact met onszelf en de natuur.
Genieten, ontspannen en opladen. Momenten van stilte en oefenen wisselen elkaar af.
Begeleider : Somaya Verstyn, ergo- en kinesitherapeut
30-30: elke dag bewegen in het groen
Ook al gemerkt dat het fijner is om te bewegen in de natuur? Of dat je vrolijker wordt na een stevige natuurwandeling? Niet alleen je humeur, maar ook je lichaam geniet van buiten bewegen. Je krijgt minder fijn stof binnen en zelfs korte wandelingen in het groen herstellen het concentratieniveau.
Doe mee aan 30-30 en ervaar het zelf. Ga van 21 september tot en met 20 oktober 2019 de uitdaging aan en beweeg 30 dagen lang, 30 minuten per dag in het groen. Registreer je op www.30-30.be en je kan bovendien gratis deelnemen aan de balanswandelingen die tijdens de 30-30 periode doorgaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lembeekse bossen
Tragelstraat
9971 Lembeke (Kaprijke)
zondag 20 oktober 2019 van 10:30 tot 13:00
€ 10,0
www.cm.be/selfservice/agenda#/activit...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland