April Verch & Cody Walters

Fiddler, zangeres, songschrijfster en stepdanseres April Verch heeft nooit stilgestaan. Als een van de meest gewaardeerde vioolspelers van haar generatie is Verch ondergedompeld in de Ottawa Valley muziek. Ze brengt energieke folk met Ierse, Schotse, Franse, en Poolse invloeden afgekruid met Amerikaanse country.


Verch tourt fulltime en performde op elitefestivals en podia over de hele wereld. Je zou denken dat een performer met evenveel talenten als Verch zou pauzeren om even op adem te komen tijdens een liveoptreden. Op het podium is Verch bijna bovenmenselijk, en verstrengelt ze verschillende performante elementen feilloos in elkaar, zoals stepdans, zang en viool. Soms doet ze het alle drie tegelijk met schijnbaar groot gemak en precisie. Verch was al eens te gast in het cultuurcentrum in 2013, dat wordt ongetwijfeld een blij weerzien! Live wordt ze bijgestaan door bas- en banjowonder Cody Walters.


Roger Bouwens van Toernee Mondial doet de inleiding.


Deze voorstelling krijgt het kwaliteitslabel UITSCHIETER.


Een voorstelling in het kader van Toernee Mondial.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Evergem
Weststraat 31
9940 Sleidinge (Evergem)
zaterdag 5 maart 2022 van 20:00 tot 21:40
€ 17,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
aprilverch.com

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland