Another one - Circuit X – Maxim Storms & Lobke Leirens (theater)

65 minuten - geen pauze ‘Another one’ toont twee fictieve stervelingen die vredig het lijden van de zwijgzaamheid verkennen. Ze vormen elkaars ruggensteun en overleven de tijd. Als koppel verdedigen ze het ontstaan van de dreigende diepte die zich langzaam in hun wereld wurmt. Zo wordt ‘Another one’   een aaneenschakeling van dulden en geduld worden, van niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen. Maxim Storms en Lobke Leirens presenteerden in 2014 hun eerste ...

65 minuten - geen pauze

‘Another one’ toont twee fictieve stervelingen die vredig het lijden van de zwijgzaamheid verkennen. Ze vormen elkaars ruggensteun en overleven de tijd. Als koppel verdedigen ze het ontstaan van de dreigende diepte die zich langzaam in hun wereld wurmt. Zo wordt ‘Another one’ een aaneenschakeling van dulden en geduld worden, van niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.

Maxim Storms en Lobke Leirens presenteerden in 2014 hun eerste samenwerking ‘Krocht’. 

Ook in CC De Herbakker kan je op donderdag 8 maart om 20.30 naar een Circuit X voorstelling: ‘Salut Copain’ van en door Dounia Mahammed.

Bezetting

Maxim Storms, Lobke Leirens (spel, regie)

Prijs

  • Basisprijs: 15 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 11 / 7,50 euro (-26j)
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 13,50 (groepen vanaf 12 personen, leden OPENDOEK) / 9 euro (-26j)

www.circuitx.be 

 

Deze voorstelling kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd!

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31
9940 Evergem
Cultuurcentrum Evergem
www.evergem.be/product.aspx?id=10859
cultuurcentrum@evergem.be
09 358 51 00

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland