Ambachtelijk gebakken brood

In de oude houtoven wordt op ambachtelijke manier brood gebakken. De houtoven dateert van begin 1900 en werd in 2016 gerestaureerd door Victor, de kleinzoon.  Dit proces zorgt voor een dagvullend programma: deeg maken, kneden, rijzen, terug kneden, opnieuw rijzen en afbakken in een direct gestookte houtoven.
Organisatie: Gemeentebestuur Aalter. Deze activiteit loopt tot: 28 april 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bakkerij Mattheeuws
Onderdale 11
9910 Aalter
zondag 28 april 2019 van 10:00 tot 18:00
Erfgoeddag
gratis

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland