Als het leven kantelt

Gezondheid en zorg

De ene mens wordt al meer op de proef gesteld dan de andere. Voor sommige mensen durft het leven al eens wankelen en kantelen.
Wat de reden daarvoor ook is, kanker, tegenslag of onzekerheid, het is zo belangrijk om de hoop en de kracht te vinden om die kwetsbaarheid te overwinnen. Professor Erik van Vooren sprak met tientallen mensen wiens leven is gekanteld door kanker. Zij schonken hem een aantal waardevolle levenswijsheden. Erik schreef het boek ‘Het kankerperspectief’ en maakte tegelijk een speelse, interactieve vertelvoorstelling over hoop en kracht in tijden van onzekerheid. Hij wordt daarbij muzikaal begeleid door Lien Vermeulen en Freddy Engels.
Wil je geraakt worden door de kracht van mensen of zoek je zelf naar kracht, schrijf je dan in voor deze voorstelling. Mail of bel naar Marijke Balcaen via balmarij@telenet.be of gsm 0476 038 873, graag tegen 13 maart en betaal op rekening BE09 8538 3814 0757 van Markant Evergem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Parochiaal Ontmoetingscentrum (POC)
Bibliotheekstraat 1
9940 Evergem
donderdag 15 maart 2018 van 19:45 tot 22:00
Markant Evergem Centrum
€ 12,0
0476 038 873

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland